Kan du ikke se billederne klik her
 
Køkkenstil
SHOPPING: Indret stilfuldt og funktionelt køkken. Se de lækre borde, stole, vitriner og småmøbler fra Oliver Furniture, House Doctor, Nordal mf.

Se mere >>

Efter utroskab
BREVKASSEN: Han siger, at hans sidespring er hans livs største fejltagelse, men hun synes det er svært at genfinde tilliden.

Læs mere >>

Flot genbrug
KONKURRENCE: Ny bog inspirerer til skønne 'upcycling'-projekter. Vi trækker lod om 3 eksemplarer af Rikke Bjurstrøms bog 'Flot Genbrug'.

Vind den her! >>

 
Livsstilsmesser
KULTUR: Der er dejlige oplevelser og masser af inspiration til huset, haven og ferie og fritid på årets mange smukke livsstilsmesser.
Klik ind og se, hvor de afholdes.

Læs mere >>

Musical Comedy
KULTUR: Så kan de to vindere af Music Comedy konkurrencen godt begynde at glæde sig, for de har vundet billetter til Den Nøgne Sandhed den 8. maj på BREMEN.

Se hvem der har vundet >>

Sund på cykel
SUNDHED: Ny  undersøgelse viser, at cykling ikke blot giver god motion, men også har overraskende indflydelse på  humør og kostvaner samt indtaget af alkohol og rygning.

Læs mere >>

 
The DUFF
KONKURRENCE: Vind biografbilletter til komedien 'The DUFF' med dejlige Mae Whitman i hovedrollen. Vi udlodder 10 x 2 stk. billetter.

Læs mere >>

Ramsløg
FORÅR: Nu er der ramsløg i skovbunden! En vildtvoksende plante som fint kan bruges i madlavningen. Fin i salater, som krydderi i supper ..

Læs mere >>

Dæk sommerbord
SHOPPING: Lækre drikkeglas samt skåle, fade og kander til frokostbordet i sommerhaven. Se også de fine dækkeservietter og voksduge.

Læs mere >>

 
 
Shopping
 
 
Bolig
Møbler, brugskunst - og inspiration til din boligstil.

Se bazaren >>

 
Mode
Lækre nyheder til din forårs- garderobe.

Se bazaren >>

 
Havegrej
Haveredskaber, krukker, potter og frø..

Se bazaren >>